Tue meitä

Yhdistyksemme toimintaa voi tukea monin eri tavoin.
 

Liity jäseneksi

Jäseneksi liittyminen on arvokas eläinsuojeluteko ja helppo tapa tukea yhdistystämme. Liittyminen ei vaadi sinulta osallistumista toimintaan – jäsenyyden tarkoituksena on tukea yhdistystämme taloudellisesti.

Lue lisää täältä


 

Lahjoitukset

Vaikka tietoisuus eläinten hyvästä kohtelusta lisääntyy jatkuvasti, monet lemmikit, tuotantoeläimet ja luonnonvaraiset eläimet tarvitsevat yhä apuamme. Voit auttaa apua tarvitsevia eläimiä juuri sinulle sopivalla summalla. Pienikin apu on tärkeä, koska jokainen lahjoitettu euro auttaa seutumme eläimiä.

Lue lisää täältä


 

Vapaaehtoistyö

Kaipaamme joukkoomme jatkuvasti lisää eläimistä ja eläinsuojelusta kiinnostuneita ihmisiä! Voit olla apuna esimerkiksi turvaamassa näkyvyytemme erilaisissa lähiseudun tapahtumissa sekä tulla mukaan ideoimaan toimintaamme. Kaikille auttaville käsille riittää tekemistä.

Lue lisää täältä


 

Yrityksille

Onko sinulla yritys jonka tuotteita tai osaamista voisit lahjoittaa hyväksemme? Haluatko saada positiivista mainosta ja että yrityksesi yhdistetään eläinsuojelutoimintaan?

Lue lisää täältä


 

Testamentti

Tiesitkö, että voit tehdä testamentin hyväksemme? Yleishyödyllisenä yhdistyksenä Jesyn ei tarvitse maksaa perintöveroa, joten pystymme käyttämään testamenttilahjoituksen täysin eläinten hyväksi tehtävään työhön.

Lue lisää täältä


 

Kannatustuotteiden verkkokauppa

Jesyn verkkokaupasta kannatustuotteidemme tilaaminen on helppoa! Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta voit myös ladata laskun. Lähetämme tuotteet sinulle, kun maksusuorituksesi näkyy tilillämme.

Lue lisää täältä