Sirutuskampanja

Lahjoitamme tunnistemikrosirun ilmaiseksi leikkaukseen tai rokotukseen (aiemmin leikattu) tuleville kissoille!

Jos asiakas haluaa, hän saa 10 eurolla kissan tiedot rekisteröityä myös Turvasiru.fi -palveluun (norm. 20€)! Turvasirun rekisteröintien maksu käteisellä. Myös aiemmin sirutetut kissat voidaan rekisteröidä Turvasiru-rekisteriin 10 eurolla ottamalla yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen esy.jokioinen@gmail.com.

Sirutuskampanja aloitettiin vuonna 2014 ja on voimassa toistaiseksi.
 

Sirutuskampanjassa mukana olevat eläinlääkärit

FSHKY / Kunnaneläinlääkärit

Keskuskatu 29 D, 31600 Jokioinen
Laura Toivanen / p. 0500 311 404 (toiminta-alue Forssa)
Anna-Riikka Jalkanen / p. 0500 311 402 (toiminta-alue Humppila ja Ypäjä)
Juha-Pekka Jalli / p. 050 300 1444 (toiminta-alue Jokioinen)
Anna Rupponen / p. 0500 311 401 (toiminta-alue Tammela)
FSHKY: Eläinlääkäripalvelut

 


 

Mikä mikrosiru on?

Nykyaikainen tunnistemerkintämenetelmä on mikrosiru, pieni kapseli, joka asennetaan eläimen niskaan tai korvan taakse. Kapseli sisältää tunnistenumerosarjan, joka voidaan lukea erityisellä sirunlukulaitteella. Sirun tietojen lukeminen on helppoa, virheetöntä ja täysin kivutonta eläimelle. Viranomaisilla, useimmilla löytöeläinkodeilla ja lähes kaikilla eläinlääkäreillä on käytettävissään mikrosirunlukija. Merkintä on toimenpiteenä yksinkertainen ja lähes kivuton ja se voidaan suorittaa muiden toimenpiteiden ohella.
 

Miksi rekisteröidä lemmikki Turvasiru.fi-palveluun?

Turvasiru-verkkopalvelu auttaa sekä omistajaa että lemmikkiä löytämään toisensa – kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Jos Turvasiru-palvelussa mukana oleva lemmikki katoaa omistajaltaan, voivat poliisi, löytöeläinkoti tai eläinlääkäri eläimen löydyttyä saada tämän tunnusnumeron avulla välittömästi selville omistajan tiedot ja ottaa häneen yhteyttä. Palvelu toimii internetissä 24/7. Turvasiru-palveluun liittyneet saavat henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan, joiden avulla voi koska tahansa, internetin kautta tarkistaa ja muuttaa palvelun rekisterissä olevia yhteystietojaan.

Eläinlääkärit eivät automaattisesti rekisteröi sirun tietoja mihinkään, mutta ne voi itse rekisteröidä veloituksetta Kissaliittoon. Sinne on kuitenkin todella vaikeaa saada yhteyttä ja vain muutamana tuntina arkipäivisin.