Jokioisten Kartanoalueen Joulumarkkinat 20. – 21.11. ja Jokioisten joulunavaus 27.11.2021

Olemme jälleen mukana Jokioisten joulunajan tapahtumissa myymässä joulupakettiarpoja (jokainen arpa voittaa) sekä kannatustuotteitamme!

  • Markkinat Tietotalolla lauantaina 20.11. klo 10-16 ja sunnuntaina 21.11. klo 10-15
  • Joulunavaus Paanan koululla lauantaina 27.11.2021 klo 14-17

 

Julkaistu 8.11.2021

Paketointitalkoot Jokioisilla 17.11.2021

Järjestämme paketointitalkoot keskiviikkona 17.11.2021 Jokioisten kunnanviraston takkahuoneella (os. Keskuskatu 29, käynti viraston takaa). Aloitamme talkoot klo 17, mutta voit tulla myöhemminkin, saavuthan kuitenkin paikalle viimeistään klo 18. Pientä jouluista purtavaa tarjolla.

Otathan mielellään omat sakset mukaan! Paketoidaan yhdessä iso määrä paketteja, joita tulemme myymään Jokioisten joulunajan tapahtumissa. Myyjäisten tuotot käytetään kokonaisuudessaan paikallisen eläinsuojelun ja löytöeläinkoti Käpälämäen tueksi. Tässä on loistava tilaisuus tulla mukaan keskustelemaan, tutustumaan toimintaamme ja helposti auttamaan työssämme eläinsuojelun hyväksi! Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtuma Facebookissa

Julkaistu 27.10.2021

Lahjoituskeräyksen näyttely K-Citymarketissa 4.-10.10.2021

Jo 20. vuosittainen Lahjoituskeräys 2021 alkaa tänään Forssan eläinkaupoissa, apteekeissa ja Autokeitaalla! Lisäksi Jesyn näyttely on avoinna koko viikon K-Citymarketissa Dressmannin viereisessä tilassa.

Suurkiitos K-Citymarket tilan lahjoittamisesta käyttöömme ♥ Muistathan jättää terveisesi vieraskirjaan kun käyt näyttelyssä!

Julkaistu 4.10.2021

Lahjoituskeräys Forssan seudulla 4.-10.10.2021

Forssan seudulla järjestetään jo 20. kerran lahjoituskeräys apua tarvitsevien eläinten hyväksi kansainvälisellä eläinten viikolla! Tapahtuman järjesti ensimmäisen kerran vuonna 2002 Naisten Toimintaryhmä Ompelukerho, joka jäi tänä vuonna pois keräyksestä. Saimme onneksi nyt mukaan tuoreen eläinsuojelutoimijan, Someron Eläinapuyhdistyksen.

Perinteeksi muodostuneen keräyksen avulla sinun on helppoa auttaa alueemme löytöeläimiä omien ostostesi yhteydessä ostamalla ruokaa ja tarvikkeita ja jättämällä ne siihen tarkoitukseen varattuun kaupan kärryyn.

Ikävä tosiasia on, että ruokaa ja tarvikkeita kaipaavat löytöeläimet ovat melkein aina KISSOJA. Toivomme, että kaikista halvimmat ruoat jätetään ostamatta – kissat ovat nirsoja halpamerkkien suhteen ja niissä on usein huonot ravintoarvot. Toivomme erityisesti:

  • kissojen penturuokaa
  • kissojen märkäruokaa
  • kissanhiekkaa
  • mato- ja ulkoloislääkkeitä

Koirien ruoalle ja tarvikkeille, kissojen kuivaruoalle tai tekstiileille (täkit, tyynyt yms) ei ole tällä hetkellä tarvetta.

Jesyn saamat lahjoitukset välitetään Löytöeläinkoti Käpälämäkeen Jokioisille, joka huolehtii Forssan, Humppilan, Jokioisten, Tammelan, Ypäjän ja Loimaan löytöeläimistä. Someron Eläinavun saamat lahjoitukset välitetään yhdistyksen sijaiskodeille ja löytöeläinkoti Omatassuun Somerolle.

Tapahtuma Facebookissa
 

Miehitetyt keräyspisteet

Perjantaina 8.10. klo 15-19
Lauantaina 9.10. klo 10-17
● K-Citymarket (Jesy)
● Prisma (Someron Eläinapu)

Miehitetyillä keräyspisteillä myynnissä myös yhdistysten kannatustuotteita! Tervetuloa juttelemaan, vaihtamaan kuulumisia ja tutustumaan toimintaamme. ♥
 

Keräyskärryt

Koko viikko ma-su 4. – 10.10.
● DogFeelGood Forssa, Vorssan Lemmikkipuati, Musti ja Mirri Forssa
● Kutomon Apteekki (K-Citymarket), Forssan Vanha Apteekki (Prisma), Forssan Keskusapteekki (Prisma)
● Autokeidas Forssa

Viikonloppu pe-su 8. – 10.10.
● S-Market Jokioinen, S-Market Tammela, Sale Humppila, Sale Ypäjä

 


 

🎉 Juhlanäyttely K-Citymarketissa 🎉

20. keräysvuoden kunniaksi Jesy järjestää näyttelyn, josta löytyy esitteitä, tarinoita löytöeläimistä ja lehtiartikkeleita vuosien varrelta. Näyttelyssä voi vapaasti vierailla koko viikon ajan 4.-10.10.2021 K-Citymarketissa, Dressmannin viereisessä liiketilassa.

Julkaistu 17.9.2021

Tilaa nyt Jesyn uusi eläinkalenteri vuodelle 2022!

Hanki nyt Jokioisten Eläinsuojeluyhdistyksen ensimmäinen oma seinäkalenteri vuodelle 2022! Selkeässä ja kauniissa kalenterissa on joka kuukaudelle eri eläinkuva. Kuvat olemme saaneet lahjoituksena eri kuvaajilta. Päivien kohdalla on reilusti tilaa kirjoitukselle. Nimipäivät, liputuspäivät ja juhlapyhät. Kalenteri on taitettuna kokoa 25x21cm.

TILAA KALENTERI VERKKOKAUPASTAMME
 

Verkkokaupastamme löydät myös muita kannatustuotteitamme sekä aineettomia lahjoja. Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta voit myös ladata laskun. Lähetämme tuotteet sinulle, kun maksusuorituksesi näkyy tilillämme. ​

Julkaistu 15.9.2021

Elonkorjuutori Elonkierrossa 11.9.2021

Jokioisten Elonkierrossa järjestetään lauantaina 11.9. klo 12-17 Elonkorjuutori, jossa myynnissä elintarvikkeita, käsitöitä ja kukkia. Jesyn pisteellä myynnissä runsaasti kannatustuotteitamme. Tervetuloa tekemään ostoksia ja keskustelemaan eläinsuojelusta!

Tilaisuus on ulkona sijaitseva toritapahtuma. Puiston väljyydessä pystymme pitämään hyvät turvavälit. Tarjolla on myös käsienpesumahdollisuus sekä käsihuuhdetta.

› Lisätiedot www.elonkierto.fi

Julkaistu 8.9.2021

Koirakävelyssä riitti haukahduksia – Elonkorjuutori järjestetään 11.9.2021

Suurkiitos kaikille koirakävelyyn osallistujille! Yhteensä 34 koiraa toivat ihmisensä lenkille Elonkiertoon, ja lemmikkitarvikeliike DogFeelGood lahjoittaa jokaisesta 72 kävelijästä laatikollisen Monster-kissanhiekkaa löytöeläinkoti Käpälämäkeen. 💚

Ensi viikolla, lauantaina 11.9. klo 12-17 järjestetään Elonkierrossa Elonkorjuutori, jossa Jesy myös myymässä kannatustuotteita. Tervetuloa!
› Lisätiedot www.elonkierto.fi

Julkaistu 2.9.2021

Koirakävely Elonkierrossa 1.9.2021

HUOM! Päivä vaihtunut 25.8. huonon kelin vuoksi – uusi päivä 1.9.2021!

Tule koiran kanssa lenkille kauniiseen Elonkiertoon ja tue samalla löytöeläinkodin toimintaa! Järjestämme yhteisen koiralenkin keskiviikkona 1.9.2021. Lähtö Elonkierron makasiinilta klo 18, tapahtuman kesto n. 1h. Lenkin aikana Elonkierron Ystävien edustaja esittelee puistoa.

Lemmikkitarvikeliike DogFeelGood sponsoroi jokaista kävelijää kohti laatikollisen Monster-kissanhiekkaa Käpälämäkeen. DogFeelGood tarjoaa myös jokaiselle osallistuvalle koiralle hampaita hoitavan Whimzees-puruluun ja Jesy tarjoaa lenkkeilijöille mehua.

Lenkin jälkeen Jesyn kannatustuotteita myös myynnissä makasiinilla, maksu käteisellä tai Mobilepaylla.

Huom! Kerääthän lenkillä koirasi jätökset. Koirien on ehdottamasti oltava hyvin hallinnassa ja kytkettyinä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tapahtuma Facebookissa

Julkaistu 20.7.2021

Lasten luontokerho Elonkierrossa 7.7.2021

Jokioisten MLL ja Elonkierron Ystävät järjestävät jälleen lasten luontokerhon viitenä kertana 30.6. alkaen. Maksuton kerho on suunnattu 5-10 -vuotiaille.

Jesy on mukana 7.7.2021. Pisteellämme rakennetaan yhdessä hyönteishotelli ja keskustellaan luonnonvaraisista eläimistä.

› Lisätiedot www.elonkierto.fi

Julkaistu 1.7.2021

Jesy teki kouluvierailun eläinkurssille

Yhdistyksemme varapuheenjohtaja Kati teki alkuviikosta kouluvierailun Forssan Keskuskoululle. Keskusteltiin 14-vuotiaiden eläinkurssilaisten kanssa vapaaehtoistyöstä, eläinsuojelusta ja lemmikkien hyvästä hoidosta. Kiitos oppilaille ja opettajalle, että saimme tulla!

Lue lisää kouluvierailuista: www.jesy.fi/muu-toiminta

Julkaistu 6.5.2021