Koirakävely Elonkierrossa 25.8.2021

Tule koiran kanssa lenkille kauniiseen Elonkiertoon ja tue samalla löytöeläinkodin toimintaa! Järjestämme yhteisen koiralenkin keskiviikkona 25.8.2021. Lähtö Elonkierron makasiinilta klo 18, tapahtuman kesto n. 1h. Lenkin aikana Elonkierron Ystävien edustaja esittelee puistoa.

Lemmikkitarvikeliike DogFeelGood sponsoroi jokaista kävelijää kohti laatikollisen Monster-kissanhiekkaa Käpälämäkeen. DogFeelGood tarjoaa myös jokaiselle osallistuvalle koiralle hampaita hoitavan Whimzees-puruluun ja Jesy tarjoaa lenkkeilijöille mehua.

Lenkin jälkeen Jesyn kannatustuotteita myös myynnissä makasiinilla, maksu käteisellä tai Mobilepaylla.

Huom! Kerääthän lenkillä koirasi jätökset. Koirien on ehdottamasti oltava hyvin hallinnassa ja kytkettyinä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tapahtuma Facebookissa

Julkaistu 20.7.2021