Liity jäseneksi

Jäsenyys on arvokas eläinsuojeluteko

Yhdistyksemme jäsenyys on helppo tapa auttaa. Liittyminen ei vaadi sinulta osallistumista toimintaan – jäsenyyden tarkoituksena on tukea yhdistystämme taloudellisesti. Jäseneksi pääset hyväksymällä yhdistyksemme säännöt ja arvot, täyttämällä jäsenlomakkeen tällä sivulla ja maksamalla jäsenmaksun.

Jesyn jäsenenä sinulla on äänioikeus yhdistyksen kokouksissa ja voit halutessasi asettua ehdolle hallitukseen. Jäsenet saavat noin kerran kuukaudessa sähköpostiin jäsenkirjeen, jossa tiedotamme ajankohtaisista asioista sekä tulevista tapahtumista.

 


 

Liity jäseneksi

Jäsenmaksut vuonna 2020:

  • Varsinainen jäsen 20€ / kalenterivuosi
  • Perhejäsen 5€ / kalenterivuosi
  • Kannatusjäsenyys 50€ / kalenterivuosi
  • Ainaisjäsenyys 200€ / kertamaksu

Lähetä alla oleva hakemus huolellisesti täytettynä, sillä nämä tiedot ovat jäsenrekisterin pidossa tärkeitä. Tietojasi käsitellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla, eikä niitä luovuteta kolmansille tahoille ilman suostumustasi. Rekisteriselosteemme voit lukea tästä.Etunimi ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Katuosoite

Postinumero ja toimipaikka

Jäsenyyden muoto

Muuta tietoa (esim. perhejäsenyyden maksajan tiedot)


 


 

Jäsenedut 2020

DogFeelGood: 10% alennus tarvikkeista, Eukanuban kissan- ja koiranruoat joka 5. säkki ilmainen sekä Everclean-kissanhiekat joka 5. säkki -50%

DogFeelGoodin yksilöllisestä valikoimasta saat maahantuodut laadukkaat tuotteet niin koirille kuin kissoillekin. DFG:stä löytyy myös monipuoliset alan ammattilaisten palvelut kuten trimmaus, koirahieronta, osteopatia, hampaiden UV-puhdistus jne!

Hämeentie 5, 30100 Forssa
www.dogfeelgood.fi
 

Trimmauspalvelu Wiiraamo: 5€ alennus* ja kynsienleikkuuseen tassukarvojen siistiminen kaupan päälle

Trimmauspalvelu Wiiraamossa hoituu kaiken ikäisten ja rotuisten koirien kotitrimmaukset rotuominaisuudet huomioiden. Turkin hoito ja trimmaus ovat tärkeä osa koiran hyvinvoinnista huolehtimista. Työ tehdään rauhallisesti koiran ehdoilla ja koiraa kuunnellen. Wiiraamon yrittäjä Hanna Mäntyvaara on seutukunnan ainoa Suomen Eläintentrimmaajat ry:n jäsen.
* 5€ alennus yli 40€ arvoisesta hoitokerrasta.

Rahamaantie 38, 31340 Porras (Tammela)
www.wiiraamo.fi

 


 

Kysymyksiä liittyen jäsenyyteen

Miten saan edut käyttööni?
Edun saaminen edellyttää Jesyn sähköisen jäsenkortin esittämistä. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää sähköpostia puhelimessasi kaupassa asioidessasi, voimme lähettää sinulle veloituksetta paperisen jäsenkortin. Otathan tällöin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen esy.jokioinen@gmail.com.

Milloin jäsenyys alkaa?
Kuten kaikissa yhdistyksissä, hallitus hyväksyy kaikki uudet jäsenet kokouksissaan. Hyväksymisessä voi kulua muutama kuukausi. Erillistä ilmoitusta jäseneksi hyväksymisestä ei lähetetä. Kun sinut on hyväksytty jäseneksi, lähetämme sinulle laskun jäsenmaksusta.

Miten osoitteen- tai nimenmuutos tehdään?
Ilmoitathan yhteystietojen muutoksista sähköpostilla osoitteeseen esy.jokioinen@gmail.com.