Tiedote: Koronaviruksen vaikutukset Jokioisten Eläinsuojeluyhdistyksen ja löytöeläinkoti Käpälämäen toimintaan

Koronavirus COVID-19 vaikuttaa suuresti myös meidän toimintaamme. Alun perin yhdistyksemme vuosikokous oli tarkoitus järjestää 18.3.2020. Säännöissämme on määritelty, että vuosikokous on pidettävä maaliskuun loppuun mennessä. Viranomaisten vahva suositus epidemian hidastamiseksi ja rajoittamiseksi on kuitenkin yksiselitteisesti välttää yli 10 hengen kokoontumisia, joten Jesyn hallitus päätti, että nykyisessä tilanteessa vastuullisinta on vuosikokouksen siirtäminen syksyyn.

Jokioisten Eläinsuojeluyhdistys neuvoo ja tukee normaaliin tapaan eläinsuojeluun liittyvissä asioissa somessa, sähköpostitse ja neuvontapuhelimessa. Ystäväeläinvierailuja ei toteuteta toistaiseksi.

Löytöeläinkoti Käpälämäen toiminta jatkuu normaalisti. Eläimistä pidetään huolta yhtä huolellisesti kuin aina. Jos haluaisit adoptoida kodittoman lemmikin, tarjota tavara- / ruoka- / kissanhiekkalahjoituksia, tarvitset loukkua lainaan tms, olethan aina yhteydessä suoraan Käpälämäkeen Pirkko Kuismaan puhelimitse (p. 046 8789196). Huomaa, että Käpälämäen Facebook-sivua ja kotisivuja ylläpidetään ulkopuolisin voimin. Vierailut löytöeläinkodissa tapahtuvat AINA vain sovitusti. Ethän missään tapauksessa saavu paikalle kipeänä ja pidäthän huolta hyvästä käsihygieniasta, oikeasta yskimistavasta ja turvavälistä muihin henkilöihin.

Kevät on kiireisintä aikaa löytöeläintaloilla, ja nyt Käpälämäellä on hoidettavanaan myös Loimaan alue entisten Forssan, Jokioisten, Tammelan, Humppilan ja Ypäjän lisäksi. Kiirettä on siis luvassa ja kodittomien eläinten, eritoten kissojen, määrä kasvaa. Kun monien ihmisten taloudellinen tilanne kärsii, vaikeutuu uusien kotien etsintä entisestään. Kuluja tulee useista eläinlääkärikäynneistä sekä valtavista määristä ruokaa ja kissanhiekkaa.

Jesyn vuosikokouksen myöhäisempi ajankohta tarkoittaa myös, ettemme voi laskuttaa jäsenmaksuja ennen sitä. Myös monet kevään tapahtumat, joissa meidän oli tarkoitus kerätä varoja, on peruttu.

Mikäli haluaisit tukea meitä rahalahjoituksella, otathan yhteyttä Facebookissa tai sähköpostilla esy.jokioinen@gmail.com. Emme voi antaa tilinumeroa tähän suoraan, sillä meillä ei vielä ole rahankeräyslupaa. Tämäkin oli asialistalla peruuntuneessa vuosikokouksessa. Pienikin summa on tärkeä. ♥ Voit myös tilata kannatustuotteitamme verkkokaupasta.

Pysytään terveinä ja pidetään eläimistä yhdessä huolta! Tuetaanhan myös paikallisia eläintarvikeliikkeitä!

Jokioisten Eläinsuojeluyhdistyksen hallitus 27.3.2020


Lue myös:
FSHKY Eläinlääkärit: Tiedote eläinlääkintähuollon asiakkaille liittyen korovirusepidemian aiheuttamista muutoksista kunnaneläinlääreiden palveluihin
Ruokavirasto: Eläimet ja koronavirus COVID-19

Julkaistu 27.3.2020

HUOM! VUOSIKOKOUS SIIRTYY

HUOM! Joudumme perumaan vuosikokouksen 18.3., sillä aktiiveissamme on useita riskiryhmään kuuluvia.

Pahoittelemme tilannetta ja ilmoitamme heti, kun uusi aika ja paikka kokoukselle on sovittu. Seuraamme THL:n suosituksia kokoontumisista välttääksemme turhat riskit.

Jos sinulla on kysyttävää, laita viestiä esy.jokioinen@gmail.com. Kiitos ymmärryksestä ja pysytäänhän terveinä!

Yhdistyksen vuosikokous 18.3.2020

Yhdistyksemme vuosikokous pidetään keskiviikkona 18.3.2020 klo 18:00 Forssan ABC:n kabinetissa. Käsitellään sääntömääräiset asiat.

Yhdistyksen kokouksissa on varsinaisilla jäsenillä ja ainaisjäsenillä äänioikeus. Kannatus- ja perhejäsenillä on kokouksessa läsnäolo- ja puheoikeus. Tervetuloa!

Tiedote: Löytöeläinkoti Käpälämäki hoitaa myös Loimaan löytöeläimet 1.3.2020 alkaen

Löytöeläinkoti Käpälämäki on tehnyt sopimuksen Loimaan kunnan kanssa ja hoitaa myös Loimaan löytöeläimet 1.3.2020 alkaen. Toiminta-alueeseen kuuluvat edelleen Jokioinen, Forssa, Tammela, Humppila ja Ypäjä, jotka ovat myös Jokioisten Eläinsuojeluyhdistyksen toiminta-alueet. Eläinsuojeluasioissa Loimaan alueella toimii SEY Loimaa ry.

www.kapalamaki.net

PERUTTU!! Joulurauhan julistus metsän eläimille Jokioisilla 18.12.2019

Muokkaus 18.12.2019: HUOM!! Tapahtuma joudutaan valitettavasti perumaan pikaisella aikataululla erittäin huonon sään vuoksi! Pahoittelemme suuresti!

Joulurauha metsän eläimille julistetaan keskiviikkona 18.12.2019 klo 18 Paukun kotamajalla Jokioisten Kuumassa, osoite Ämmäläntie 180, Jokioinen. Ohjelmassa yhteislaulua ja pientä jouluista purtavaa. Tervetuloa!

Järjestäjinä Jokioisten seurakunta, Jokioisten Eläinsuojeluyhdistys, Jänhijoen kyläyhdistys sekä Jänhijoen Metsästysseura Paukku.

Tapahtuma Facebookissa

Julkaistu 9.12.2019

Viimeisiä viedään – tilaa Eläinystävämme-kalenteri nyt!

Viimeisiä Eläinystävämme-kalentereita viedään! Nyt kannattaa olla nopea ja tilata kalenteri omaksi verkkokaupastamme.

Saat heti tilattuasi sähköpostiisi laskun, lähetämme tuotteen kun maksu näkyy tilillämme. Maksathan laskun siis mielellään heti tilattuasi!

Siirry verkkokauppaan

Julkaistu 3.12.2019

Joulunavaus Jokioisilla 30.11.2019

Olemme mukana lauantaina 30.11. Jokioisten Joulunavauksessa klo 14 – 17. Pisteellämme jouluarpoja (jokainen arpa voittaa) sekä kannatustuotteita myynnissä!

Julkaistu 16.11.2019

Jokioisten Kartanoalueen Joulumarkkinat 23. – 24.11.2019

Olemme mukana Tietotalon Joulumarkkinoilla lauantaina 23.11. klo 10-16 ja sunnuntaina 24.11. klo 10-15. Pisteellämme jouluarpoja (jokainen arpa voittaa) sekä kannatustuotteita myynnissä!

Tapahtuma Facebookissa

Julkaistu 14.11.2019

Miljoona Mikrosirua-tapahtuma Forssassa 23.11.2019

DogFeelGoodin tiloissa (Hämeentie 5, 30100 Forssa) järjestetään lauantaina 23.11.2019 klo 10-14 Miljoona Mikrosirua-tapahtuma, jossa kaikkien eläinten sirutus vain 3€ / kpl. Hinta sisältää rekisteröinnin Siruhaku.fi -palveluun.

Jokioisten Eläinsuojeluyhdistys tarjoaa sirun 30 ensimmäiselle kissalle!

Ei ennakkoilmoittautumista, vain käteismaksu. Tervetuloa!

www.miljoonamikrosirua.fi


 

Psst! Jesyn jäsenenä saat 10% alennuksen tarvikkeista DogFeelGoodissa!

Lue lisää ja liity jäseneksi

Julkaistu 13.11.2019

Paketointitalkoot Jokioisilla 20.11.2019

Järjestämme paketointitalkoot keskiviikkona 20.11.2019 Jokioisten kunnanviraston takkahuoneella (os. Keskuskatu 29, käynti viraston takaa). Aloitamme talkoot klo 16:30, mutta voit tulla myöhemminkin, saavuthan kuitenkin paikalle ennen klo 18. Tarjolla glögiä ja piparia.

Otathan mielellään omat sakset ja teipin mukaan! Paketoidaan yhdessä iso määrä arpajaispalkintoja, joita tulemme myymään Jokioisten joulunajan tapahtumissa. Arpojen tuotot käytetään kokonaisuudessaan paikallisen eläinsuojelun ja löytöeläinkoti Käpälämäen tueksi.

Tässä on loistava tilaisuus tulla mukaan keskustelemaan, tutustumaan toimintaamme ja helposti auttamaan työssämme eläinsuojelun hyväksi!

Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtuma Facebookissa

Julkaistu 5.11.2019